Barion Pixel

Paprikalekvár

Világszerte közismert tény, hogy a magyarok szeretik a pirospaprikát, legyen szó édes vagy csípős változatról. Van azonban élet az őrölt paprikán túl! A paprikalekvár például, amely egyedi és különleges gasztronómiai élménnyel ajándékoz meg minden pillanatban!
Annak érdekében, hogy ezt az élményt bármikor átélhesd, a nyár legizgalmasabb és legzamatosabb pillanatait rejtettük a Kálnoki Paprikalekvár üvegcséibe. Amikor a ragyogó napsütés pirosra érleli a kápia paprikát, akkor jön el annak az ideje, hogy éjt nappallá téve lekvárfőzésbe kezdjünk. Először is megsütjük a finom, érett paprikákat, majd egyesével lehúzzuk a héjukat. Igen, jól gondolod, ez tényleg egy hosszadalmas és pepecs munka, de minden percét élvezzük, hiszen a végeredmény egyszerűen fantasztikus! Aromás, selymes textúrájú finomság kerül ki a konyhánkból, ami csak rád vár!

2000 Ft

Elfogyott

Erre használhatod a Kálnoki Paprikalekvárt

A finom, kissé édeskés ízű, intenzív piros színű paprikalekvár nagyszerű kiegészítője a különféle sült húsoknak és szendvicseknek, de akár pörköltökbe is belekeverheted, ha nem vágysz csípős ízre. A paprikalekvár enyhén füstös aromáját a gyerekek is kedvelik.

Mit NEM tartalmaz a Kálnoki Paprikalekvár?

  • tartósítószereket
  • mesterséges színezéket
  • ízfokozókat

 

A Kálnoki Paprikalekvár limitált mennyiségben készül, így – ha elfogy – egy évet várni kell a következő adagra!

További információk

Kiszerelés

200 g

Miért pont minket válassz?

Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz...

„Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz. Kísérletezéssel, sikerekkel és bukásokkal töltött órákat vásárolsz. A frusztráció és színtiszta öröm napjait, heteit vagy épp hónapjait vásárolod meg. Nem csak egy tárgyat, hanem a szív egy részét, a lélek egy darabját, egy pillanatot egy ember életéből. De legfőképpen időt vásárolsz a termelő számára, hogy azt tehesse, amit szenvedélyesen szeret.”

Tamás

Bio / vegyszermentes

Gazdaságunkban nagy figyelmet fordítunk az általunk termelt gyümölcsökre, zöldségekre. A levendula esetében bio ültetvényről beszélhetünk, míg a többi élelmiszert is vegyszermentesen próbáljuk előállítani.

Egyedi termékek

Egyedi terméket kapsz, hiszen kis manufaktúránkban készül minden egyes termékünk.

Lehetőséget adsz

Vásárlásoddal lehetőséged adsz nekünk, hogy folytassuk a munkánkat, fejlődjünk és életben tartsuk a kis gazdaságunkat.

Vásárlóink mondták rólunk

Kedves Tamás! Átvettem a csomagot. Több ajándékot kaptam, mint amennyit vásároltam! 😆Nagyon szépen köszönöm! A manó nagyon cuki, a kekszek nagyon finomak!! Levendula ízük van. 😁Fantasztikus! Nagyon sajnálom, hogy ilyen rövid a szavatosságuk, és nem tudtam ajándékba venni, de majd máskor… Ééééés….a lényeg!!! Felbontottuk a saját szörpünket, naná, hogy nem tudtuk megállni a fiúkkal 😄 Azt kaptam, amit szerettem volna, amire vágytam!! A tihanyi hatalmas csalódás után különösen nagy a kontraszt. Nagyon finom a szörp!! Levendula ízű, és már az illata is az. 😁Igen, viccelődöm rajta. Bocsánat érte, de magam is nehezen hittem, hogy létezik ilyen. Valahogy mégis volt bizalmam megrendelni, pedig a legközelebbi szeretteimnek adom ajándékba, úgyhogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen. 🙂 Nagyon örülök, hogy összeterelt minket az élet, bizonyára a többi termékük is ilyen fantasztikus. Egész biztos, hogy fogok máskor is vásárolni, addig is terjesztem a jó hírét az ismerőseim között. A fb-ra egyelőre nem tehetem fel, mert nem szeretném a meglepetést lelőni. Mondtam a 20 éves fiaimnak, no, látjátok, ez a különbség, amikor egy kistermelőtől vásárolunk, vagy egy nagyüzemtől.

error: