Barion Pixel

LevenDUO

A Kálnoki Levendulás levendulaolajának és levendulavizének összes jótékony hatását egyben tartalmazza a LevenDUO.

Legyen szó a stressz tüneteinek enyhítéséről, kisebb sérülések gyógyításáról vagy épp a napi szépségápolásról, a levendulaolaj és a levendulavíz kettőse minden igényedet kielégíti. Ráadásul – ha nem akarod – nem kell két különböző üvegcsét tárolnod otthon, vagy épp magaddal vinni, ha elutazol valahová. Mert ez a kis palack olyan jó barátod lesz, hogy sehová sem indulsz el nélküle! Ez teljesen érthető is, hiszen a LevenDUO egy valóságos csodaszer!

3000 Ft

A legfájóbb pillanatokban is gyorsan segít!

Nem ritka, hogy annyira jól érezzük magunkat nyáron a napon, hogy csak este kezdjük érezni, leégtünk és ha rákeresel a neten, láthatod, hogy se szeri, se száma nincs a különféle gyógymódoknak napégés ellen. Van, aki a tejfölös kenegetést ajánlja – inkább ne alkalmazd, az orvostudomány bebizonyította, hogy egyrészt nem működik, másrészt a bőrödnek sem tesz jót igazán -, más a gyógykrémeket tartja jónak. Mi azonban egy, a saját bőrünkön is kipróbált, természetes gyógymódot ajánljunk neked! Ha a nyári nap megkapja a nyakad, vállad, arcod, akkor is érdemes először a LevenDUO-t elővenni, hiszen bőrnyugtató és hidratáló hatása ekkor is segít! Ha este befújod vagy bekened vele a lepirult bőrfelületet, azonnal hűsít, másnap reggelre pedig már el is múlik a húzódás és a fájdalom! Egy dolgot azonban ne feledj: a levendula csodás hatóanyagai nem teszik feleslegessé a fényvédő termékek használatát!

A LevenDUO alkalmazása épp olyan egyszerű, mint a másik két terméké, így bármikor bevetheted a jobb közérzeted érdekében!

További információk

Kiszerelés

100 ml

Miért pont minket válassz?

Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz...

„Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz. Kísérletezéssel, sikerekkel és bukásokkal töltött órákat vásárolsz. A frusztráció és színtiszta öröm napjait, heteit vagy épp hónapjait vásárolod meg. Nem csak egy tárgyat, hanem a szív egy részét, a lélek egy darabját, egy pillanatot egy ember életéből. De legfőképpen időt vásárolsz a termelő számára, hogy azt tehesse, amit szenvedélyesen szeret.”

Tamás

Vegyszermentes

Gazdaságunkban nagy figyelmet fordítunk az általunk termelt gyümölcsökre, zöldségekre. A levendula esetében vegyszermentes ültetvényről beszélhetünk, azonban a többi élelmiszert is így próbáljuk előállítani.

Egyedi termékek

Egyedi terméket kapsz, hiszen kis manufaktúránkban készül minden egyes termékünk.

Lehetőséget adsz

Vásárlásoddal lehetőséged adsz nekünk, hogy folytassuk a munkánkat, fejlődjünk és életben tartsuk a kis gazdaságunkat.

Vásárlóink mondták rólunk

Kedves Tamás! Átvettem a csomagot. Több ajándékot kaptam, mint amennyit vásároltam! 😆Nagyon szépen köszönöm! A manó nagyon cuki, a kekszek nagyon finomak!! Levendula ízük van. 😁Fantasztikus! Nagyon sajnálom, hogy ilyen rövid a szavatosságuk, és nem tudtam ajándékba venni, de majd máskor… Ééééés….a lényeg!!! Felbontottuk a saját szörpünket, naná, hogy nem tudtuk megállni a fiúkkal 😄 Azt kaptam, amit szerettem volna, amire vágytam!! A tihanyi hatalmas csalódás után különösen nagy a kontraszt. Nagyon finom a szörp!! Levendula ízű, és már az illata is az. 😁Igen, viccelődöm rajta. Bocsánat érte, de magam is nehezen hittem, hogy létezik ilyen. Valahogy mégis volt bizalmam megrendelni, pedig a legközelebbi szeretteimnek adom ajándékba, úgyhogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen. 🙂 Nagyon örülök, hogy összeterelt minket az élet, bizonyára a többi termékük is ilyen fantasztikus. Egész biztos, hogy fogok máskor is vásárolni, addig is terjesztem a jó hírét az ismerőseim között. A fb-ra egyelőre nem tehetem fel, mert nem szeretném a meglepetést lelőni. Mondtam a 20 éves fiaimnak, no, látjátok, ez a különbség, amikor egy kistermelőtől vásárolunk, vagy egy nagyüzemtől.

error: