Barion Pixel

Levendulavíz

A levendulaolaj lepárlásakor keletkezik a Kálnoki Levendulás levendulavíz, amelynek gyógyító és regeneráló hatása nem sokban marad el a tömény illóolajétól. Rengetegféleképp felhasználható, a test és a lélek bajaira egyaránt jó.

800 Ft1700 Ft

Sok a stressz, fáj a fejed és nem tudsz aludni?

Permetezz kevés levendulavizet a szobád levegőjébe és masszírozd át egy hideg vizes, levendulavízzel megszórt ruhával a nyakad, homlokod és halántékod. Elalvás előtt alaposan szellőztess ki és utána permetezz némi levendulavizet a levegőbe, a takaródra és a párnádra. Ettől garantáltan el tudsz majd aludni!

Szebb szeretnél lenni?

A levendulavíz anti aging hatású és tele van antioxidánsokkal. Csodát tesz a zsíros hajjal és a korpát is messze űzi, a fürdővízbe öntve pedig bársonyossá varázsolja a bőröd. Sőt, az ekcémával is felveszi a harcot, megnyugtatva a viszkető, száraz, hámló bőrt és segít elkerülni a bakteriális felülfertőződést is. A háztartási sérülések, horzsolások, konyhai balesetek – kisebb égések és vágások -, valamint a rovarcsípések is gyorsabban gyógyulnak a levendulavizes lemosás hatására.
Betegség gyötör?

A levendulavíz antibakteriális, immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatása segít legyőzni a fertőzéseket is. Ha te vagy valamelyik családtagod belázasodik, permetezz egy kis levendulavizet a szoba levegőjébe és készíts levendulavizes borogatást! Télen, amikor kevesebbet lehet szellőztetni, viszont tobzódnak a bacilusok és a vírusok, a levegő fertőtlenítésére is használhatod az illatos folyadékot. Csak néhány fújásnyi kell!

A háztartásban is használható!

Ha a ruháidat szeretnéd illatosítani, a vasalófolyadék helyett önts egy kis levendulavizet a vasalóba, ezzel gőzöld a szöveteket, de akár illatmentes öblítő mellé is löttyinthetsz. Ha pedig a párologtatóba is teszel, az egész lakás levendulaillatba öltözik!

További információk

Kiszerelés

50 ml, 250 ml

Miért pont minket válassz?

Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz...

„Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz. Kísérletezéssel, sikerekkel és bukásokkal töltött órákat vásárolsz. A frusztráció és színtiszta öröm napjait, heteit vagy épp hónapjait vásárolod meg. Nem csak egy tárgyat, hanem a szív egy részét, a lélek egy darabját, egy pillanatot egy ember életéből. De legfőképpen időt vásárolsz a termelő számára, hogy azt tehesse, amit szenvedélyesen szeret.”

Tamás

Vegyszermentes

Gazdaságunkban nagy figyelmet fordítunk az általunk termelt gyümölcsökre, zöldségekre. A levendula esetében vegyszermentes ültetvényről beszélhetünk, azonban a többi élelmiszert is így próbáljuk előállítani.

Egyedi termékek

Egyedi terméket kapsz, hiszen kis manufaktúránkban készül minden egyes termékünk.

Lehetőséget adsz

Vásárlásoddal lehetőséged adsz nekünk, hogy folytassuk a munkánkat, fejlődjünk és életben tartsuk a kis gazdaságunkat.

Vásárlóink mondták rólunk

Kedves Tamás! Átvettem a csomagot. Több ajándékot kaptam, mint amennyit vásároltam! 😆Nagyon szépen köszönöm! A manó nagyon cuki, a kekszek nagyon finomak!! Levendula ízük van. 😁Fantasztikus! Nagyon sajnálom, hogy ilyen rövid a szavatosságuk, és nem tudtam ajándékba venni, de majd máskor… Ééééés….a lényeg!!! Felbontottuk a saját szörpünket, naná, hogy nem tudtuk megállni a fiúkkal 😄 Azt kaptam, amit szerettem volna, amire vágytam!! A tihanyi hatalmas csalódás után különösen nagy a kontraszt. Nagyon finom a szörp!! Levendula ízű, és már az illata is az. 😁Igen, viccelődöm rajta. Bocsánat érte, de magam is nehezen hittem, hogy létezik ilyen. Valahogy mégis volt bizalmam megrendelni, pedig a legközelebbi szeretteimnek adom ajándékba, úgyhogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen. 🙂 Nagyon örülök, hogy összeterelt minket az élet, bizonyára a többi termékük is ilyen fantasztikus. Egész biztos, hogy fogok máskor is vásárolni, addig is terjesztem a jó hírét az ismerőseim között. A fb-ra egyelőre nem tehetem fel, mert nem szeretném a meglepetést lelőni. Mondtam a 20 éves fiaimnak, no, látjátok, ez a különbség, amikor egy kistermelőtől vásárolunk, vagy egy nagyüzemtől.

error: