Barion Pixel

Levendulás szőlőzselé

A nyáron szedett levendula és az ősszel szüretelt szőlő csodás egymásra találása. Mindkettőben ott szikrázik a nyári napfény, a ragyogás, a forróság, az, ami nélkül egyikük sem létezne.

1500 Ft

Elfogyott

A szőlő nemcsak finom, igazi szuperétel!

Hajlamosak vagyunk a szőlőre csak édes-zamatos gyümölcsként gondolni, amit ehetünk frissen szedve, mazsolaként, vagy ihatjuk levét szőlőléként vagy borként. A szőlőmagolaj szépségápoló hatása is régóta közismert, de az, hogy a szőlő milyen jó hatással van a szervezetünkre, már kevésbé ismert! Magas vitamintartalma mellett nyomelemeket, és antioxidánsokat is tartalmaz, melyek – klinikai kutatások által vizsgálva – semlegesítik a szabad gyököket, védik az ereket, csökkentik a szívinfarktus, a rák és a trombózis kialakulásának esélyét, valamint enyhítik az allergia tüneteit és lassítják a bőr öregedését is.

A Kálnoki Levendulás szőlőzselé sűrű textúrájú, fűszeres, édes ízvilágú finomság, amit akár egy szelet vaníliakrémes süteményre, fagylaltkehelyre vagy akár egy falat kenyérre is kanalazhatunk. Sőt, önmagában is elnyalogathatjuk, ha úgy érezzük, megérdemeljük az ínycsiklandó kényeztetést. Akárhogy is tegyünk, az ízrobbanás garantált!

Ahogy a levendula, úgy a szőlő is saját termés. Ahogy a levendulamezőt, úgy saját, privát gyümölcsöskertünket is – mely 140 szőlőtőkét foglal magába – két kezünkkel gondozzuk, így biztos lehetsz abban, hogy a legjobb minőség került az üvegedbe!

Gasztroajándéknak is nagyszerű! Ha van olyan családtagod, barátnőd vagy ismerősöd, aki imádja az édességet, ne is gondolkozz tovább azon, mivel leped meg a Kálnoki Levendulás termékei közül! Ezzel biztosan jól döntesz!

További információk

Kiszerelés

160 g

Miért pont minket válassz?

Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz...

„Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz. Kísérletezéssel, sikerekkel és bukásokkal töltött órákat vásárolsz. A frusztráció és színtiszta öröm napjait, heteit vagy épp hónapjait vásárolod meg. Nem csak egy tárgyat, hanem a szív egy részét, a lélek egy darabját, egy pillanatot egy ember életéből. De legfőképpen időt vásárolsz a termelő számára, hogy azt tehesse, amit szenvedélyesen szeret.”

Tamás

Bio / vegyszermentes

Gazdaságunkban nagy figyelmet fordítunk az általunk termelt gyümölcsökre, zöldségekre. A levendula esetében bio ültetvényről beszélhetünk, míg a többi élelmiszert is vegyszermentesen próbáljuk előállítani.

Egyedi termékek

Egyedi terméket kapsz, hiszen kis manufaktúránkban készül minden egyes termékünk.

Lehetőséget adsz

Vásárlásoddal lehetőséged adsz nekünk, hogy folytassuk a munkánkat, fejlődjünk és életben tartsuk a kis gazdaságunkat.

Vásárlóink mondták rólunk

Kedves Tamás! Átvettem a csomagot. Több ajándékot kaptam, mint amennyit vásároltam! 😆Nagyon szépen köszönöm! A manó nagyon cuki, a kekszek nagyon finomak!! Levendula ízük van. 😁Fantasztikus! Nagyon sajnálom, hogy ilyen rövid a szavatosságuk, és nem tudtam ajándékba venni, de majd máskor… Ééééés….a lényeg!!! Felbontottuk a saját szörpünket, naná, hogy nem tudtuk megállni a fiúkkal 😄 Azt kaptam, amit szerettem volna, amire vágytam!! A tihanyi hatalmas csalódás után különösen nagy a kontraszt. Nagyon finom a szörp!! Levendula ízű, és már az illata is az. 😁Igen, viccelődöm rajta. Bocsánat érte, de magam is nehezen hittem, hogy létezik ilyen. Valahogy mégis volt bizalmam megrendelni, pedig a legközelebbi szeretteimnek adom ajándékba, úgyhogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen. 🙂 Nagyon örülök, hogy összeterelt minket az élet, bizonyára a többi termékük is ilyen fantasztikus. Egész biztos, hogy fogok máskor is vásárolni, addig is terjesztem a jó hírét az ismerőseim között. A fb-ra egyelőre nem tehetem fel, mert nem szeretném a meglepetést lelőni. Mondtam a 20 éves fiaimnak, no, látjátok, ez a különbség, amikor egy kistermelőtől vásárolunk, vagy egy nagyüzemtől.

error: