Barion Pixel

Levendulás körtés/almás sült tea

A tea télen és nyáron egyaránt kedvelt ital, hiszen forrón és jegesen is kortyolgathatjuk, ha megszomjazunk, ráadásul egészséges is a fogyasztása, legyen szó zöld, fekete vagy épp gyümölcsteáról. A sült tea azonban valami egészen más dimenzióba emeli a teázás élményét, főleg, ha egy kis levendulával van megbolondítva!

1300 Ft

Elfogyott

A sült tea nem új találmány, hiszen Csehországban már 150 éves múltra tekint vissza a közkedvelt finomság, de igazán csak nemrég kezdte meghódítani a világot. A sült tea tulajdonképpen nem más, mint egy adag gyümölcs sűrítmény, amelynek alapanyagait sütőben megsütik. A hőhatás a gyümölcsöknek különleges, izgalmas új karaktert kölcsönöz, ráadásul a tartósítás kérdését is megoldja.

Mi van a Kálnoki Levendulás körtés/almás Sült teában?
- Levendula
- körte vagy alma

Mi nincs a Kálnoki Levendulás körtés/almás Sült teában?
- tartósítószer
- mesterséges színezék és ízfokozó
- koffein
- egyéb adalékanyagok
- állagjavító anyagokat

Így fogyaszd a Kálnoki Levendulás körtés/almás sült teát

Forrón
Egy csészébe tégy egy kanálnyi sült teát és öntsd fel 1-2 dl forró vízzel, hagyd egy kicsit állni és már kortyolhatod is a nyugtató hatású nedűt.

Hidegen
Keverj el egy adag sült teát hideg szénsavas vagy szénsavmentes vízben, pottyants a pohárba néhány jégkockát és máris kész a hűsítő ital.

Desszertként
A sült teát nemcsak inni, enni is lehet! Keverj egy kiskanálnyit a kedvenc natúr joghurtodba vagy tejberizsbe, de akár önmagában is élvezheted a levendula és a gyümölcs csodás aromáját.

Egy dologra azonban figyelmeztetünk kell: nagyon finom, így gyorsan fogy!

További információk

Kiszerelés

130 g

Miért pont minket válassz?

Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz...

„Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz. Kísérletezéssel, sikerekkel és bukásokkal töltött órákat vásárolsz. A frusztráció és színtiszta öröm napjait, heteit vagy épp hónapjait vásárolod meg. Nem csak egy tárgyat, hanem a szív egy részét, a lélek egy darabját, egy pillanatot egy ember életéből. De legfőképpen időt vásárolsz a termelő számára, hogy azt tehesse, amit szenvedélyesen szeret.”

Tamás

Bio / vegyszermentes

Gazdaságunkban nagy figyelmet fordítunk az általunk termelt gyümölcsökre, zöldségekre. A levendula esetében bio ültetvényről beszélhetünk, míg a többi élelmiszert is vegyszermentesen próbáljuk előállítani.

Egyedi termékek

Egyedi terméket kapsz, hiszen kis manufaktúránkban készül minden egyes termékünk.

Lehetőséget adsz

Vásárlásoddal lehetőséged adsz nekünk, hogy folytassuk a munkánkat, fejlődjünk és életben tartsuk a kis gazdaságunkat.

Vásárlóink mondták rólunk

Kedves Tamás! Átvettem a csomagot. Több ajándékot kaptam, mint amennyit vásároltam! 😆Nagyon szépen köszönöm! A manó nagyon cuki, a kekszek nagyon finomak!! Levendula ízük van. 😁Fantasztikus! Nagyon sajnálom, hogy ilyen rövid a szavatosságuk, és nem tudtam ajándékba venni, de majd máskor… Ééééés….a lényeg!!! Felbontottuk a saját szörpünket, naná, hogy nem tudtuk megállni a fiúkkal 😄 Azt kaptam, amit szerettem volna, amire vágytam!! A tihanyi hatalmas csalódás után különösen nagy a kontraszt. Nagyon finom a szörp!! Levendula ízű, és már az illata is az. 😁Igen, viccelődöm rajta. Bocsánat érte, de magam is nehezen hittem, hogy létezik ilyen. Valahogy mégis volt bizalmam megrendelni, pedig a legközelebbi szeretteimnek adom ajándékba, úgyhogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen. 🙂 Nagyon örülök, hogy összeterelt minket az élet, bizonyára a többi termékük is ilyen fantasztikus. Egész biztos, hogy fogok máskor is vásárolni, addig is terjesztem a jó hírét az ismerőseim között. A fb-ra egyelőre nem tehetem fel, mert nem szeretném a meglepetést lelőni. Mondtam a 20 éves fiaimnak, no, látjátok, ez a különbség, amikor egy kistermelőtől vásárolunk, vagy egy nagyüzemtől.

error: