Barion Pixel

Levendulás kekszek

Falatnyi csodák, csodás falatok

Mikor egész nap a Kálnoki Levendulás manufaktúrájában dolgozunk, néha nincs időnk enni. Elszalad a nap. Ugye ez a helyzet neked is ismerős, néha te is elfelejtesz ebédelni, annyi a munka? Ha igennel felelsz és bőszen bólogatsz, akkor máris tudod arra a kérdésre is a választ, hogy mit a legegyszerűbb ilyenkor gyorsan előkapni?! Hát persze, hogy egy csomag finom kekszet! Mi egy ideig bolti kekszeket tartottunk a fiókban, de aztán egy nap a feleségem úgy döntött, ennek véget vet! Fogta magát és elkészítette az első adag levendulás kekszet, ami olyan isteni finom lett, hogy arra gondoltunk, neked is biztosan ízlik majd!

700 Ft

Elfogyott

Mindig friss, mindig finom

Éppen ezért felejtsd el, amit a kekszekről eddig tudtál vagy tudni véltél! A Kálnoki Levendulás manufaktúrájának kis sütödéjében felesleges adalékok nélkül, a legfinomabb válogatott alapanyagokból, friss tojással, kézzel készítjük kekszeinket, melyekhez patikamérlegen mérjük ki azt a levendulavirág mennyiséget, ami nem túl sok, nem túl kevés, épp tökéletes és valóban fenséges ízű lesz tőle az általad kiválasztott finomság!

Mindig jól jön egy kis ropogtatnivaló!

Ha egész nap rohangálsz, vagy csak lezárnád a napod elnyúlva a teraszon egy finom levendulás rozéfröccsel vagy limonádéval és egy kis rágcsálnivalóval a legjobb dolog, amit a táskádban vagy az autó kesztyűtartójában tarthatsz, egy – vagy két – adagnyi levendulás keksz. Legyen szó édes, sós vagy vajas kekszről, a levendulától mindegyik még ínycsiklandóbb lesz!

Neked vajon melyik lesz a kedvenced?

Természetesen tartósítószermentes!

Miért pont minket válassz?

Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz...

„Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz. Kísérletezéssel, sikerekkel és bukásokkal töltött órákat vásárolsz. A frusztráció és színtiszta öröm napjait, heteit vagy épp hónapjait vásárolod meg. Nem csak egy tárgyat, hanem a szív egy részét, a lélek egy darabját, egy pillanatot egy ember életéből. De legfőképpen időt vásárolsz a termelő számára, hogy azt tehesse, amit szenvedélyesen szeret.”

Tamás

Bio / vegyszermentes

Gazdaságunkban nagy figyelmet fordítunk az általunk termelt gyümölcsökre, zöldségekre. A levendula esetében bio ültetvényről beszélhetünk, míg a többi élelmiszert is vegyszermentesen próbáljuk előállítani.

Egyedi termékek

Egyedi terméket kapsz, hiszen kis manufaktúránkban készül minden egyes termékünk.

Lehetőséget adsz

Vásárlásoddal lehetőséged adsz nekünk, hogy folytassuk a munkánkat, fejlődjünk és életben tartsuk a kis gazdaságunkat.

Vásárlóink mondták rólunk

Kedves Tamás! Átvettem a csomagot. Több ajándékot kaptam, mint amennyit vásároltam! 😆Nagyon szépen köszönöm! A manó nagyon cuki, a kekszek nagyon finomak!! Levendula ízük van. 😁Fantasztikus! Nagyon sajnálom, hogy ilyen rövid a szavatosságuk, és nem tudtam ajándékba venni, de majd máskor… Ééééés….a lényeg!!! Felbontottuk a saját szörpünket, naná, hogy nem tudtuk megállni a fiúkkal 😄 Azt kaptam, amit szerettem volna, amire vágytam!! A tihanyi hatalmas csalódás után különösen nagy a kontraszt. Nagyon finom a szörp!! Levendula ízű, és már az illata is az. 😁Igen, viccelődöm rajta. Bocsánat érte, de magam is nehezen hittem, hogy létezik ilyen. Valahogy mégis volt bizalmam megrendelni, pedig a legközelebbi szeretteimnek adom ajándékba, úgyhogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen. 🙂 Nagyon örülök, hogy összeterelt minket az élet, bizonyára a többi termékük is ilyen fantasztikus. Egész biztos, hogy fogok máskor is vásárolni, addig is terjesztem a jó hírét az ismerőseim között. A fb-ra egyelőre nem tehetem fel, mert nem szeretném a meglepetést lelőni. Mondtam a 20 éves fiaimnak, no, látjátok, ez a különbség, amikor egy kistermelőtől vásárolunk, vagy egy nagyüzemtől.

error: