Barion Pixel

Levendulás IllatUHU

A levendula kellemes aromája, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása már az ókorban is közismert volt. Friss, vagy szárított és morzsolt virága Rómában és Görögországban a fürdők mindennapos kiegészítője volt. A levendula olajának sokféle gyógyhatást tulajdonítanak, mai rohanó világunkban azonban főleg a stressz tüneteit csökkentő és idegnyugtató hatása kerül előtérbe. Szerencsére, annak érdekében, hogy jobban és mélyebben aludjunk, illetve relaxáltabb állapotba kerülhessünk, nem kell levendula olajat csepegtetnünk mindenhová, a szárított, morzsolt virágzat segítségével is elérhetjük ugyanezt a hatást.

1000 Ft1700 Ft

Míg régen egy egyszerű vászondarabba csomózták a levendula kiszárított virágzatát, addig mára a kis illatpárnák, illatzsákok külseje is egyre szebb lett, hiszen részévé váltak a lakberendezés tárházának apró kiegészítőként vagy épp dekorációs elemként.

Milyen anyagból készülnek a Kálnoki levendulás Illatzsákok csomagolása?

Mivel rajongunk a levenduláért és minden egyes Illatzsákot saját kezűleg töltünk meg gondosan válogatott, szárított és kézzel morzsolt levendula virágzattal, nagyon fontos volt számunkra, hogy a csomagolás is tükrözze szenvedélyünket. Éppen ezért kiválasztottuk a legszebb színekben pompázó, organzából készült tasakokat, illetve a legszebben hímzett, legjobb minőségű, apró zsákvászon zsákocskákat, hogy ezekbe rejtsük illatos kincsünket.

Sőt a gyerekek – és a baglyokért rajongó felnőttek – kedvében járva, már bagoly figurába is töltünk szárított és morzsolt levendula virágzatot, hogy biztosan szép legyen az éjszakai álom!

További információk

Kiszerelés

Kicsi, Nagy

Miért pont minket válassz?

Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz...

„Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz. Kísérletezéssel, sikerekkel és bukásokkal töltött órákat vásárolsz. A frusztráció és színtiszta öröm napjait, heteit vagy épp hónapjait vásárolod meg. Nem csak egy tárgyat, hanem a szív egy részét, a lélek egy darabját, egy pillanatot egy ember életéből. De legfőképpen időt vásárolsz a termelő számára, hogy azt tehesse, amit szenvedélyesen szeret.”

Tamás

Vegyszermentes

Gazdaságunkban nagy figyelmet fordítunk az általunk termelt gyümölcsökre, zöldségekre. A levendula esetében vegyszermentes ültetvényről beszélhetünk, azonban a többi élelmiszert is így próbáljuk előállítani.

Egyedi termékek

Egyedi terméket kapsz, hiszen kis manufaktúránkban készül minden egyes termékünk.

Lehetőséget adsz

Vásárlásoddal lehetőséged adsz nekünk, hogy folytassuk a munkánkat, fejlődjünk és életben tartsuk a kis gazdaságunkat.

Vásárlóink mondták rólunk

Kedves Tamás! Átvettem a csomagot. Több ajándékot kaptam, mint amennyit vásároltam! 😆Nagyon szépen köszönöm! A manó nagyon cuki, a kekszek nagyon finomak!! Levendula ízük van. 😁Fantasztikus! Nagyon sajnálom, hogy ilyen rövid a szavatosságuk, és nem tudtam ajándékba venni, de majd máskor… Ééééés….a lényeg!!! Felbontottuk a saját szörpünket, naná, hogy nem tudtuk megállni a fiúkkal 😄 Azt kaptam, amit szerettem volna, amire vágytam!! A tihanyi hatalmas csalódás után különösen nagy a kontraszt. Nagyon finom a szörp!! Levendula ízű, és már az illata is az. 😁Igen, viccelődöm rajta. Bocsánat érte, de magam is nehezen hittem, hogy létezik ilyen. Valahogy mégis volt bizalmam megrendelni, pedig a legközelebbi szeretteimnek adom ajándékba, úgyhogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen. 🙂 Nagyon örülök, hogy összeterelt minket az élet, bizonyára a többi termékük is ilyen fantasztikus. Egész biztos, hogy fogok máskor is vásárolni, addig is terjesztem a jó hírét az ismerőseim között. A fb-ra egyelőre nem tehetem fel, mert nem szeretném a meglepetést lelőni. Mondtam a 20 éves fiaimnak, no, látjátok, ez a különbség, amikor egy kistermelőtől vásárolunk, vagy egy nagyüzemtől.

error: