Barion Pixel

Levendulás eperdzsem

Könnyed, pikáns, édes és levendulás ínyencség egy óriási kupac, érett és mézédes eperből.

A Kálnoki Levendulás levendulás eperlekvárja akár a tél közepén is felidézi benned azokat a perceket-órákat, amelyeket nálunk töltöttél. Már persze akkor, ha marad belőle olyan sokáig… (nem szokott)

1500 Ft

Igazi szupergyümölcs az eper!

Nemcsak illatos és gyönyörű, de felettébb egészséges is az eper! Éppen ezért, ha már szabadföldön is érik, ne állj ellent neki – hacsak nem vagy rá allergiás vagy keresztallergiás – és falj be belőle annyit, amennyit csak lehet!

Azon kívül, hogy tele van vitaminokkal, az eper rengeteg antioxidánst is tartalmaz, ezáltal valóságos öregedésgátló csodaszer. Ez már önmagában is jól hangzik, ugye? Ha mégsem lenne elég ennyi jóság, klinikai kutatásokkal bebizonyították, hogy a rendszeres eperfogyasztás segít a koleszterinszintet karbantartani és igen erős gyulladásgátló hatásával az érfalakat is védi. A tudósok azt is megállapították, hogy egyes daganatos megbetegedések kialakulásának esélyét is csökkenti, ha elég epret eszünk. Sőt! Sok gyümölccsel ellentétben az eper segít normalizálni a vércukorszintet még akkor is, ha előtte szénhidrátban gazdag ételt fogyasztottunk!

A tökéletesség a mércénk

Az régóta köztudott, hogy a levendula és az eper remek páros, de a Kálnoki Levendulás levendulás eperlekvárja egy picit más. Van benne eper – rengeteg – és levendula is, de mégis más, mint a többi hasonló lekvár. Hogy miért? Ez a mi titkunk!

Mesés gasztroajándék is lehet belőle, bár úgy tapasztaltuk, hogy érdemes egyel többet vinni belőle, mert egy üveg biztos, hogy elfogy pár nap alatt. Hiába, nagy a kísértés… Mi aztán tudjuk, alig bírjuk megállni, hogy ne faljuk fel mind, amikor főzzük!

Miért pont minket válassz?

Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz...

„Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz. Kísérletezéssel, sikerekkel és bukásokkal töltött órákat vásárolsz. A frusztráció és színtiszta öröm napjait, heteit vagy épp hónapjait vásárolod meg. Nem csak egy tárgyat, hanem a szív egy részét, a lélek egy darabját, egy pillanatot egy ember életéből. De legfőképpen időt vásárolsz a termelő számára, hogy azt tehesse, amit szenvedélyesen szeret.”

Tamás

Bio / vegyszermentes

Gazdaságunkban nagy figyelmet fordítunk az általunk termelt gyümölcsökre, zöldségekre. A levendula esetében bio ültetvényről beszélhetünk, míg a többi élelmiszert is vegyszermentesen próbáljuk előállítani.

Egyedi termékek

Egyedi terméket kapsz, hiszen kis manufaktúránkban készül minden egyes termékünk.

Lehetőséget adsz

Vásárlásoddal lehetőséged adsz nekünk, hogy folytassuk a munkánkat, fejlődjünk és életben tartsuk a kis gazdaságunkat.

Vásárlóink mondták rólunk

Kedves Tamás! Átvettem a csomagot. Több ajándékot kaptam, mint amennyit vásároltam! 😆Nagyon szépen köszönöm! A manó nagyon cuki, a kekszek nagyon finomak!! Levendula ízük van. 😁Fantasztikus! Nagyon sajnálom, hogy ilyen rövid a szavatosságuk, és nem tudtam ajándékba venni, de majd máskor… Ééééés….a lényeg!!! Felbontottuk a saját szörpünket, naná, hogy nem tudtuk megállni a fiúkkal 😄 Azt kaptam, amit szerettem volna, amire vágytam!! A tihanyi hatalmas csalódás után különösen nagy a kontraszt. Nagyon finom a szörp!! Levendula ízű, és már az illata is az. 😁Igen, viccelődöm rajta. Bocsánat érte, de magam is nehezen hittem, hogy létezik ilyen. Valahogy mégis volt bizalmam megrendelni, pedig a legközelebbi szeretteimnek adom ajándékba, úgyhogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen. 🙂 Nagyon örülök, hogy összeterelt minket az élet, bizonyára a többi termékük is ilyen fantasztikus. Egész biztos, hogy fogok máskor is vásárolni, addig is terjesztem a jó hírét az ismerőseim között. A fb-ra egyelőre nem tehetem fel, mert nem szeretném a meglepetést lelőni. Mondtam a 20 éves fiaimnak, no, látjátok, ez a különbség, amikor egy kistermelőtől vásárolunk, vagy egy nagyüzemtől.

error: