Barion Pixel

#Got2EatBBQ

Ha nyár, akkor itt a kerti sütögetés és a nagy, jó kedélyű baráti találkozók ideje! A finom ételek tovább emelik a hangulatot, így érdemes nemcsak a sütnivaló húsokra és zöldségekre, de azok kiegészítőire is gondolni, hiszen ezek segítségével még különlegesebb gasztronómiai élménnyel örvendeztethetjük meg a társaságot. Ilyen kiegészítő például a barbecue szósz. Persze, nem mi lennénk, ha nem raktunk volna ebbe is egy kis csavart, mégpedig a Nyúli Tüzes Chilivel karöltve!

2000 Ft

Elfogyott

Miért olyan különleges a #Got2EatBBQ szósz?

Mert ez több, mint a megszokott barbecue szósz íz! Sokáig kerestük, kutattuk a Nyúli Tüzes Chili szakértőivel közösen azt, hogy miként tudjuk az általunk megálmodott ízvilágot megvalósítani, de nem adtuk fel! Ezért került a #Got2EatBBQ szószba egy kanálkányi levendulás méz, néhány kortynyi whiskey és egy kevés szárított, füstölt paradicsom, melyek különlegesen gazdaggá varázsolták a nyári grillpartik egyik kedvenc ízét.

Mihez ajánljuk a #Got2EatBBQ szószt?

Fontos volt számunkra az, hogy olyan barbecue szószt készítsünk, ami bírja a hőt, így akár a grillrácsra kerülő húsféléket is megkenheted vele, hogy még ízletesebbén váljanak a finom falatok a sütés során. Emellett a már elkészült darabokat is belemártogathatod evés közben. Sőt, a saját készítésű hamburgeredbe is kerülhet belőle, hiszen kellemes, füstös aromája még gazdagabbá teheti az ízek harmóniáját.

Mit NEM tartalmaz a #Got2EatBBQ szósz?
- tartósítószereket
- mesterséges színezéket
- ízfokozókat
- mesterséges adalékanyagokat
- állagjavítókat

Miért pont minket válassz?

Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz...

„Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz. Kísérletezéssel, sikerekkel és bukásokkal töltött órákat vásárolsz. A frusztráció és színtiszta öröm napjait, heteit vagy épp hónapjait vásárolod meg. Nem csak egy tárgyat, hanem a szív egy részét, a lélek egy darabját, egy pillanatot egy ember életéből. De legfőképpen időt vásárolsz a termelő számára, hogy azt tehesse, amit szenvedélyesen szeret.”

Tamás

Bio / vegyszermentes

Gazdaságunkban nagy figyelmet fordítunk az általunk termelt gyümölcsökre, zöldségekre. A levendula esetében bio ültetvényről beszélhetünk, míg a többi élelmiszert is vegyszermentesen próbáljuk előállítani.

Egyedi termékek

Egyedi terméket kapsz, hiszen kis manufaktúránkban készül minden egyes termékünk.

Lehetőséget adsz

Vásárlásoddal lehetőséged adsz nekünk, hogy folytassuk a munkánkat, fejlődjünk és életben tartsuk a kis gazdaságunkat.

Vásárlóink mondták rólunk

Kedves Tamás! Átvettem a csomagot. Több ajándékot kaptam, mint amennyit vásároltam! 😆Nagyon szépen köszönöm! A manó nagyon cuki, a kekszek nagyon finomak!! Levendula ízük van. 😁Fantasztikus! Nagyon sajnálom, hogy ilyen rövid a szavatosságuk, és nem tudtam ajándékba venni, de majd máskor… Ééééés….a lényeg!!! Felbontottuk a saját szörpünket, naná, hogy nem tudtuk megállni a fiúkkal 😄 Azt kaptam, amit szerettem volna, amire vágytam!! A tihanyi hatalmas csalódás után különösen nagy a kontraszt. Nagyon finom a szörp!! Levendula ízű, és már az illata is az. 😁Igen, viccelődöm rajta. Bocsánat érte, de magam is nehezen hittem, hogy létezik ilyen. Valahogy mégis volt bizalmam megrendelni, pedig a legközelebbi szeretteimnek adom ajándékba, úgyhogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen. 🙂 Nagyon örülök, hogy összeterelt minket az élet, bizonyára a többi termékük is ilyen fantasztikus. Egész biztos, hogy fogok máskor is vásárolni, addig is terjesztem a jó hírét az ismerőseim között. A fb-ra egyelőre nem tehetem fel, mert nem szeretném a meglepetést lelőni. Mondtam a 20 éves fiaimnak, no, látjátok, ez a különbség, amikor egy kistermelőtől vásárolunk, vagy egy nagyüzemtől.

error: