Barion Pixel

Chilindula (chilis-levendulazselé)

Az igazi ínyencek kedvence ez a levendulás finomság, melyet a világ egyik legerősebb chilije bolondít meg. Vigyázat, nagyon különleges!

A Kálnoki Levendulás chilis levendulazseléjéhez hasonló nincs a magyar piacon. Nemcsak a levendula intenzív és egyben érzéki aromájával kényezteti az ízlelőbimbókat, de a Trinidad Moruga Scorpion, más néven a Red Moruga – vagy Red Scorpio – chili is feltüzeli az érzékeket. Ez a chilifajta sokáig a világ legerősebb paprikájának számított, hiszen 2012-ben 2.000.000 SHU értéket mértek nála a Scoville skálán.

1500 Ft

Mindenkire máshogy hat a Chilindula ereje

Egyszerre férfiasan erős és nőiesen édes az íz, ami a Kálnoki Levendulás chilis levendulazseléjének üvegcséjében rejtőzik. A Nyúli Tüzes Chili neve garantálja a tüzes hatást, de érdekes módon mindenki másképp érzi a Red Moruga chili erejét. Van, aki egy pici kóstolótól is levegő után kapkod, más kanálszámra eszi, de meg sem kottyan neki. Éppen e csalóka hatás miatt érdemes először csak kis mennyiséget kóstolni.

Ínycsiklandó ételek különleges kiegészítője

Míg a levendulazselét desszertként fogyaszthatjuk, addig a pikáns Chilindulát inkább olyan férfias ételekhez ajánljuk, mint a vadpörkölt, hamburger, steak vagy épp a nyáron szezonjukat élő BBQ húsok. A finoman pikáns, chilis levendulás aromakompozíció kiemeli a húsok egyedi ízét és minden falatot felejthetetlenül különlegesség tesz. Ráadásul színe és textúrája is szemet gyönyörködtető!

A Chilindula chilis-levendulazselé tökéletes választás, ha igazán különleges gasztroajándékkal szeretnénk meglepni valakit, de csak akkor, ha az illető nem allergiás a kapszaicinre és bírja az erős pillanatokat. Az áttetszően lágy levendulazselé ugyanis első pillantásra becsaphatja az embert!

További információk

Kiszerelés

150 g

Miért pont minket válassz?

Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz...

„Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz. Kísérletezéssel, sikerekkel és bukásokkal töltött órákat vásárolsz. A frusztráció és színtiszta öröm napjait, heteit vagy épp hónapjait vásárolod meg. Nem csak egy tárgyat, hanem a szív egy részét, a lélek egy darabját, egy pillanatot egy ember életéből. De legfőképpen időt vásárolsz a termelő számára, hogy azt tehesse, amit szenvedélyesen szeret.”

Tamás

Bio / vegyszermentes

Gazdaságunkban nagy figyelmet fordítunk az általunk termelt gyümölcsökre, zöldségekre. A levendula esetében bio ültetvényről beszélhetünk, míg a többi élelmiszert is vegyszermentesen próbáljuk előállítani.

Egyedi termékek

Egyedi terméket kapsz, hiszen kis manufaktúránkban készül minden egyes termékünk.

Lehetőséget adsz

Vásárlásoddal lehetőséged adsz nekünk, hogy folytassuk a munkánkat, fejlődjünk és életben tartsuk a kis gazdaságunkat.

Vásárlóink mondták rólunk

Kedves Tamás! Átvettem a csomagot. Több ajándékot kaptam, mint amennyit vásároltam! 😆Nagyon szépen köszönöm! A manó nagyon cuki, a kekszek nagyon finomak!! Levendula ízük van. 😁Fantasztikus! Nagyon sajnálom, hogy ilyen rövid a szavatosságuk, és nem tudtam ajándékba venni, de majd máskor… Ééééés….a lényeg!!! Felbontottuk a saját szörpünket, naná, hogy nem tudtuk megállni a fiúkkal 😄 Azt kaptam, amit szerettem volna, amire vágytam!! A tihanyi hatalmas csalódás után különösen nagy a kontraszt. Nagyon finom a szörp!! Levendula ízű, és már az illata is az. 😁Igen, viccelődöm rajta. Bocsánat érte, de magam is nehezen hittem, hogy létezik ilyen. Valahogy mégis volt bizalmam megrendelni, pedig a legközelebbi szeretteimnek adom ajándékba, úgyhogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen. 🙂 Nagyon örülök, hogy összeterelt minket az élet, bizonyára a többi termékük is ilyen fantasztikus. Egész biztos, hogy fogok máskor is vásárolni, addig is terjesztem a jó hírét az ismerőseim között. A fb-ra egyelőre nem tehetem fel, mert nem szeretném a meglepetést lelőni. Mondtam a 20 éves fiaimnak, no, látjátok, ez a különbség, amikor egy kistermelőtől vásárolunk, vagy egy nagyüzemtől.

error: