Barion Pixel

Chilindula – chilis-levendulazselé

Az igazi ínyencek kedvence ez a levendulás finomság, melyet a világ egyik legerősebb chilije bolondít meg. Vigyázat, nagyon különleges!

A Kálnoki Levendulás chilis levendulazseléjéhez hasonló nincs a magyar piacon. Nemcsak a levendula intenzív és egyben érzéki aromájával kényezteti az ízlelőbimbókat, de a Trinidad Moruga Scorpion, más néven a Red Moruga – vagy Red Scorpio – chili is feltüzeli az érzékeket. Ez a chilifajta sokáig a világ legerősebb paprikájának számított, hiszen 2012-ben 2.000.000 SHU értéket mértek nála a Scoville skálán.

1700 Ft

Mindenkire máshogy hat a Chilindula ereje

Egyszerre férfiasan erős és nőiesen édes az íz, ami a Kálnoki Levendulás chilis levendulazseléjének üvegcséjében rejtőzik. A Nyúli Tüzes Chili neve garantálja a tüzes hatást, de érdekes módon mindenki másképp érzi a Red Moruga chili erejét. Van, aki egy pici kóstolótól is levegő után kapkod, más kanálszámra eszi, de meg sem kottyan neki. Éppen e csalóka hatás miatt érdemes először csak kis mennyiséget kóstolni.

Ínycsiklandó ételek különleges kiegészítője

Míg a levendulazselét desszertként fogyaszthatjuk, addig a pikáns Chilindulát inkább olyan férfias ételekhez ajánljuk, mint a vadpörkölt, hamburger, steak vagy épp a nyáron szezonjukat élő BBQ húsok. A finoman pikáns, chilis levendulás aromakompozíció kiemeli a húsok egyedi ízét és minden falatot felejthetetlenül különlegesség tesz. Ráadásul színe és textúrája is szemet gyönyörködtető!

A Chilindula chilis-levendulazselé tökéletes választás, ha igazán különleges gasztroajándékkal szeretnénk meglepni valakit, de csak akkor, ha az illető nem allergiás a kapszaicinre és bírja az erős pillanatokat. Az áttetszően lágy levendulazselé ugyanis első pillantásra becsaphatja az embert!

További információk

Kiszerelés

200 ml

Miért pont minket válassz?

Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz...

„Amikor egy kistermelőtől vásárolsz, nem csupán egy terméket vásárolsz. Kísérletezéssel, sikerekkel és bukásokkal töltött órákat vásárolsz. A frusztráció és színtiszta öröm napjait, heteit vagy épp hónapjait vásárolod meg. Nem csak egy tárgyat, hanem a szív egy részét, a lélek egy darabját, egy pillanatot egy ember életéből. De legfőképpen időt vásárolsz a termelő számára, hogy azt tehesse, amit szenvedélyesen szeret.”

Tamás

Vegyszermentes

Gazdaságunkban nagy figyelmet fordítunk az általunk termelt gyümölcsökre, zöldségekre. A levendula esetében vegyszermentes ültetvényről beszélhetünk, azonban a többi élelmiszert is így próbáljuk előállítani.

Egyedi termékek

Egyedi terméket kapsz, hiszen kis manufaktúránkban készül minden egyes termékünk.

Lehetőséget adsz

Vásárlásoddal lehetőséged adsz nekünk, hogy folytassuk a munkánkat, fejlődjünk és életben tartsuk a kis gazdaságunkat.

Vásárlóink mondták rólunk

Kedves Tamás! Átvettem a csomagot. Több ajándékot kaptam, mint amennyit vásároltam! 😆Nagyon szépen köszönöm! A manó nagyon cuki, a kekszek nagyon finomak!! Levendula ízük van. 😁Fantasztikus! Nagyon sajnálom, hogy ilyen rövid a szavatosságuk, és nem tudtam ajándékba venni, de majd máskor… Ééééés….a lényeg!!! Felbontottuk a saját szörpünket, naná, hogy nem tudtuk megállni a fiúkkal 😄 Azt kaptam, amit szerettem volna, amire vágytam!! A tihanyi hatalmas csalódás után különösen nagy a kontraszt. Nagyon finom a szörp!! Levendula ízű, és már az illata is az. 😁Igen, viccelődöm rajta. Bocsánat érte, de magam is nehezen hittem, hogy létezik ilyen. Valahogy mégis volt bizalmam megrendelni, pedig a legközelebbi szeretteimnek adom ajándékba, úgyhogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen. 🙂 Nagyon örülök, hogy összeterelt minket az élet, bizonyára a többi termékük is ilyen fantasztikus. Egész biztos, hogy fogok máskor is vásárolni, addig is terjesztem a jó hírét az ismerőseim között. A fb-ra egyelőre nem tehetem fel, mert nem szeretném a meglepetést lelőni. Mondtam a 20 éves fiaimnak, no, látjátok, ez a különbség, amikor egy kistermelőtől vásárolunk, vagy egy nagyüzemtől.

error: