Barion Pixel

Termékeink

Gift of the nature, medicine for body and soul

Így készítjük termékeinket

Közel 1,5 hektáron elterülő levendulamezőnek a virágaiból készítjük Kálnoki Levendulás termékeinket egy titkos összetevővel, és egy csipet bűbájjal, melyektől igazán egyedülállóak lesznek! Kis, máriakálnoki manufaktúránkban a régi módszerekkel, de modern technológiával azon dolgozik családunk, hogy a lehető legtisztább és legértékesebb levendulaolajat és – vizet készítsük el neked, hiszen a kálnoki levendula kivonat segítségével kiegyensúlyozottabb, boldogabb és egészségesebb lehet az ember. Legyen szó gasztronómiáról, vagy épp a test és a lélek ápolásáról, nálunk mindent megtalálsz! Lapozz tovább és válogass kedvedre!

És ne feledd! Téged is vár a Kálnoki Levendulás!

Gallery

Itt láthatsz néhány további képet termékeinkről.

Harvest Yourself Lavender Weekend

Idén nyáron is megrendezésre kerül a Szedd Magad Levendula Hétvége, ahová nagy szeretettel várjuk a gyerekes családokat, a nagyszülőket unokáik társaságában, a szerelmes párokat, baráti társaságokat, nyugdíjas klubokat és mindenkit, aki szeretne néhány órát levendula illatú szabad levegőn eltölteni úgy, hogy közben csupa izgalmas, érdekes élmény, esemény veszi körül.

Tájékoztató jellegű felhívás

Felhívásunkat az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) tesszük, kihangsúlyozzuk, hogy az általunk közzétett cikkek, termékleírások tudományos kutatásokon vagy népi tapasztalatokon alapulnak, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! A termékek alkalmazása előtt feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Nem kívánunk felülbírálni semmilyen orvosi véleményt vagy utasítást. Az információk nem használhatók diagnózisként.

Leírásaink tájékoztató jellegűek, nem tekinthetőek orvosi diagnózisnak, illetve nem használhatóak egészségügyi problémák, betegségek kezeléseként, valamint a termékek nem helyettesítenek egyetlen gyógyszert sem.

Correspondence

(70) 549 7035

info@kalnokilevendulas.hu

9231 Szél utca, Máriakálnok, Hungary

Lavender Field Kálnok is waiting for you

2021 © Designed by: MagicView All right reserved! Terms and conditions | Declaration of data safety

error: