Barion Pixel

Kálnoki TulipánFarm
120.000 tulipánnal

Tulip heaven is waiting for you every spring; let’s take home your favourites!

2024.04.01-én Húsvét hétfőn nyitjuk meg TulipánFarmunkat és egy kézműves vásárral várjuk a hozzánk látogatókat. Ezt követően is minden nap van lehetőség tulipánok szedésére, további információk az esemény alatt, vagy a Facebookon.

Tulip is connected to Netherlands for most of people, however, these graceful flowers also play an important role in Hungarian folklore, and in fact, they’re the most ancient symbols for femininity. That is the reason why we’ve planned a wonderful tulip field next to the lavender field at the beginning, not surprisingly.
Finally, after a long research we had decided to plant 5 such tulip breeds, which are not only beautiful, but also long lasting after being cut, so you can take pleasure in the beauty of the blooming flowers for many days after taking home.
Immár 120.000 tulipánnal, 31 féle színnel várjuk a hozzánk látogatókat. Mindemellett 2000 dupla virágú- és 2000 fehér nárcisz, valamint több, mint 1500 játszint virágzik már tavasszal.

These tulip breeds are growing at us

Yokohama Orange

A Yokohama Orange tulipán 35 cm-es magasságával rendkívül látványos, tömött csokrok állandó szereplője. Intenzív, narancs színe messziről feltűnő, a virágok gyakran két színben is pompáznak egyszerre. A tulipán feje sosem nyílik szét teljesen, így meglehetősen sokáig gyönyörű marad. Áprilisban virágzik.

Purple Prince

A Purple Prince – nevéből eredendően – ragyogó, sötétlila színével mindenkit elbűvöl. Erős szárú, 40 cm magas tulipánfajta, melyből egy csokornyi igazán királyi hangulatot kölcsönöz a szobának. Áprilisban és májusban virágzik.

Flaming Flag

A Falming Flag Triumph tulipán fehér szirmait kecses lila csíkok futják át. 40 centis hosszával csodás csokrok alkotóeleme, mely áprilisban virágzik.

Pink Ribbon

A Pink Ribbon bájos, rózsaszín virágai mindenkit elbűvölnek, hiszen színük a szeretetet és a nőiességet is jelképezik. Nem csoda, hogy a mellrák elleni harc világszerte ismert szimbólumává is ezt az árnyalatot választották.

Jan Seignette

A Jan Seignette tulipán igen feltűnő, hiszen virágai két színben, tüzes pirosban és irizáló sárgában pompáznak egyszerre. Ha tulipáncsokorban gondolkodunk, érdemes magában kötni a 45 cm magas szálakat, hiszen virágai önmagukban is színesek.

31 féle féle tulipánt ültettünk, némelyik fajtából 2000, vagy 4000, de akár 8000 virággal is találkozhattok, így biztosan elég virág lesz a tavaszi tulipánszüretre. Sőt, ha időben jössz, limitált számú szüretelő vödreink közül is vásárolhatsz, hogy a friss tulipánokat biztonságosan vihesd haza!

Did you know? Cut tulips continue growing!

The stem of cut tulip continues growing after put into water, which causes its head turning downwards. It’s advised to either cut its stem shorter for time-to-time – easing water adsorption - or put the flowers into a higher vase after some days, in case being able to admire your colourful bouquet for a longer time.
Az pedig már csak hab a tortán, hogy a ragyogó tulipánok mellett több mint 4000 nárcisz is várja, hogy meglátogasd őket és hazavigyél belőlük egy nagy csokornyit!

Correspondence

(70) 549 7035

info@kalnokilevendulas.hu

9231 Szél utca, Máriakálnok, Hungary

Lavender Field Kálnok is waiting for you

2021 © Designed by: MagicView All right reserved! Terms and conditions | Declaration of data safety

error: