Barion Pixel

Ajándék: 3 szál tulipán

Örömmel mutatjuk be Neked ajánlatunkat, amelynek keretében 3 szál csodálatos tulipánt ajándékozunk Neked a hírlevélre való feliratkozásért cserébe. Tudjuk, hogy a virágok sok embernek okoznak örömet, és mi szeretnénk ezt az örömet Neked is átadni.

Ne feledd, az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes, így érdemes mielőbb dönteni!

Néhány szó a rendezvényről

Nagyon örülünk, hogy felkeltettük az érdeklődésedet a szedd magad tulipán lehetőséggel kapcsolatban. Szeretnénk megosztani veled, hogy a Kálnoki Levendulás birtokán idén tavasszal is várjuk a látogatókat, akik szeretnék saját maguk szedni a tulipánokat a tulipánmezőnkről.

Nagy élményt nyújt, hogy magad válogathatsz a színes tulipánok között, és összeállíthatod a kedvenc csokrodat is. Ráadásul otthonodban is élvezheted a frissen szedett virágok szépségét.

Tehát ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, gyere el hozzánk tavasszal és gyűjtsd be a tulipánjaidat! Reméljük, hogy találkozunk.

Miért vásárolj helyi termelőtől?

Vásárlóként kiemelkedően fontos szerepet játszunk abban, hogy támogassuk a helyi gazdaságot és a környezetünket. Mi is próbálunk mindig így gondolkodni. Azáltal, hogy tőlünk vásárolsz, egy helyi termelőtől, közvetlenül hozzájárulsz a helyi gazdaság fejlődéséhez, és segítesz fenntarthatóbb életet biztosítani a közösségünk számára.

Emellett pedig lehetőséged van személyesen megismerni a termékeket és a termelési folyamatokat, és közvetlen kapcsolatot teremthetsz velünk.

Ajándék igénylése

Add meg az adataid, hogy a következő rendezvényen átvehesd a tulipános ajándékodat.

Csali - ajándék (tulipán)

2021 © Designed by: MagicView All right reserved! Terms and conditions | Declaration of data safety

error: