Barion Pixel

Kálnoki TulipánFarm
120.000 tulipánnal

Der Tulpenhimmel erwartet Sie jeden Frühling; Nehmen wir Ihre Favoriten mit nach Hause!

2024.04.01-én Húsvét hétfőn nyitjuk meg TulipánFarmunkat és egy kézműves vásárral várjuk a hozzánk látogatókat. Ezt követően is minden nap van lehetőség tulipánok szedésére, további információk az esemény alatt, vagy a Facebookon.

Bár sokak számára Hollandia a tulipánok hazája, ezek a bájos virágok a magyar folklórban is jelentős szerepet töltenek be, sőt, egyenesen a nőiség legősibb szimbólumainak számítanak! Éppen ezért nem meglepő, hogy a levendulás mellett egy csodás tulipánost terveztünk már a kezdetektől.
Hosszas kutatómunka után 5 olyan tulipánfajta ültetése mellett döntöttünk, amelyek nemcsak csodálatosak, de ha a tulipánszüretkor hazaviszed őket, tartósak is, így sok napon át gyönyörködhetsz a nyíló virágok szépségében.
Immár 120.000 tulipánnal, 31 féle színnel várjuk a hozzánk látogatókat. Mindemellett 2000 dupla virágú- és 2000 fehér nárcisz, valamint több, mint 1500 játszint virágzik már tavasszal.

Ezeket a tulipánokat találod meg nálunk

Yokohama Orange

A Yokohama Orange tulipán 35 cm-es magasságával rendkívül látványos, tömött csokrok állandó szereplője. Intenzív, narancs színe messziről feltűnő, a virágok gyakran két színben is pompáznak egyszerre. A tulipán feje sosem nyílik szét teljesen, így meglehetősen sokáig gyönyörű marad. Áprilisban virágzik.

Purple Prince

A Purple Prince – nevéből eredendően – ragyogó, sötétlila színével mindenkit elbűvöl. Erős szárú, 40 cm magas tulipánfajta, melyből egy csokornyi igazán királyi hangulatot kölcsönöz a szobának. Áprilisban és májusban virágzik.

Flaming Flag

A Falming Flag Triumph tulipán fehér szirmait kecses lila csíkok futják át. 40 centis hosszával csodás csokrok alkotóeleme, mely áprilisban virágzik.

Pink Ribbon

A Pink Ribbon bájos, rózsaszín virágai mindenkit elbűvölnek, hiszen színük a szeretetet és a nőiességet is jelképezik. Nem csoda, hogy a mellrák elleni harc világszerte ismert szimbólumává is ezt az árnyalatot választották.

Jan Seignette

A Jan Seignette tulipán igen feltűnő, hiszen virágai két színben, tüzes pirosban és irizáló sárgában pompáznak egyszerre. Ha tulipáncsokorban gondolkodunk, érdemes magában kötni a 45 cm magas szálakat, hiszen virágai önmagukban is színesek.

31 féle féle tulipánt ültettünk, némelyik fajtából 2000, vagy 4000, de akár 8000 virággal is találkozhattok, így biztosan elég virág lesz a tavaszi tulipánszüretre. Sőt, ha időben jössz, limitált számú szüretelő vödreink közül is vásárolhatsz, hogy a friss tulipánokat biztonságosan vihesd haza!

Tudtad? A vágott tulipán tovább nő!

Miután vízbe kerül, a tulipán szára egy ideig még tovább növekszik, ezért konyul le a virág feje. Hogy tovább gyönyörködhess a színpompás csokrodban, érdemes folyamatosan vagy rövidebbre vágni a szárat – ezzel könnyebben felszívja a tulipán a vizet – vagy néhány naponként egy magasabb vázába áthelyezni a virágot.
Az pedig már csak hab a tortán, hogy a ragyogó tulipánok mellett több mint 4000 nárcisz is várja, hogy meglátogasd őket és hazavigyél belőlük egy nagy csokornyit!

Kontaktdaten

(70) 549 7035

info@kalnokilevendulas.hu

9231 Máriakálnok, Szél utca

Es erwartet dich auch Lavendel in Kalnok

2021 © Designed by: MagicView All right reserved! Terms and conditions | Declaration of data safety

error: